+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Oplossing organische reststoffen

Dé oplossing voor je organische reststoffen

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Ben je op zoek naar een oplossing voor de organische reststoffen die vrijkomen bij één of meerdere processen? Dan kan je bij Orinso terecht. Als intermediair op vlak van biologische afvalverwerking, zoeken we naar de beste verwaarding voor je reststoffen. Onze gespecialiseerde medewerkers luisteren graag naar je specifieke probleem en vinden een passende oplossing.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Een oplossing op maat voor je organische reststoffen

Er zijn verschillende oplossingen voor het organisch afval dat vrijkomt bij productieprocessen. Eerst gaan we na of we de organische reststoffen – onder GMP – kunnen inzetten als diervoeding. Wanneer dat mogelijk is, kunnen we het organisch afval afzetten naar diervoederbedrijven. Merken we dat we je organische reststoffen niet kunnen leveren aan diervoederbedrijven, door de wetgeving of andere oorzaken, dan bekijken we de optie biogasenergieproductie. Een andere oplossing voor de verwaarding van je organische reststoffen is composteren. Het afval blijft dan behouden en wordt ingezet als bodemverbeteraar. Als de organische reststoffen voornamelijk uit water bestaan, dan kan het afval aeroob en anaeroob worden gezuiverd in afvalwaterzuiveringen. Als geen van de bovengenoemde oplossingen mogelijk zijn dan kijken we naar verwerking middels verbranding.

Neem contact met ons op voor maatoplossingen

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso? Heb je vragen over onze manier van werken? Of wil je meer weten over ons bedrijf in het algemeen? Neem dan contact op met ons team via  het e-mailadres info@orinso.com, via het nummer +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk ook zeker onze oplossingen om een idee te krijgen van ons werk.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?