+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Afvalverwerking veevoer

Inzet als veevoer

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Wanneer uw reststof nog in te zetten is als veevoer, is een van de vele opties om uw reststromen opnieuw te gebruiken. De kernactiviteit van Orinso, gevestigd in Veghel nabij Eindhoven, is om biologische reststromen maximaal te verwaarden. De eerste vraag die wij ons daarbij altijd stellen is of de stroom nog in te zetten is als veevoer. Wij werken bovendien samen met Van der Linden, onze logistieke partner. Op die manier kunnen wij de logistiek regelen van natte, steekvaste, droge en vloeibare reststromen.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Organische reststromen voor de productie van veevoer

Met organische reststromen kan je nog heel wat doen. Onze deskundige medewerkers bestuderen eerst altijd of het biologische reststromen – rekening houdend met de richtlijnen van het GMP-certificaat – verwerkt kan worden voor de productie van veevoer. Als die verwerkingsmethode geen optie is, gaan we na of de reststoffen geschikt zijn voor de verwerking tot biogas. Het Orinso-team vindt door zijn expertise in biomassa en alle organische ongevaarlijke reststromen altijd de beste oplossing en verwaarding van reststoffen.

Neem contact met ons op om een samenwerking aan te gaan

Zie je een samenwerking met Orinso wel zitten? Heb je vragen over onze verwerkingsmethodes? Of wil je meer weten over organische verwerking voor de productie van veevoer? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@orinso.com, bel +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?