+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com

Onze oplossingen

Organic Industrial Solutions; daar staan we voor!

Technische oplossingen

We kunnen onze klanten, afhankelijk van hun vraagstuk, op tal van vlakken van dienst zijn. Dat kan door middel van een technische oplossing, maar ook door het realiseren van de beste verwerkingsmethode voor een specifieke afvalstroom.

Capaciteitsoplossingen

Om logistieke kosten te minimaliseren en het jaar rond onze klanten te kunnen voorzien van biomassa kopen we vaak grote bulkpartijen die we in voorraad leggen in de haven. Ook bij de vraag naar afzet van grote partijen afvalstromen maken we gebruik van meerdere verwerkers, zodat we met een goede spreiding snel grote volumes kunnen laten verwerken. We verzorgen ook tijdelijke opslag van reststromen door middel van vloeistofdichte containers, tankcontainers of trailers. Tot slot hebben we de mogelijkheid en en juiste vergunningen om steekvaste of vloeibare stromen op te slaan op onze locatie in Veghel.

Hydrobusiness

Voor Hydrobusiness heeft Orinso drie op maat gemaakte containers ontwikkeld voor het transporteren van slib afkomstig uit de anaerobe waterzuivering op de locatie van Mars in Veghel. Met deze containers kunnen we zowel slurry als steekvast slib afvoeren naar diverse verwerkers.

Speciale trailer

Bij een grote Duitse graanmolen hebben we twee trailers ontwikkeld met een laadworm om afvalmeelresten direct na het productieproces op te kunnen vangen.

Speciale trailer

De trailers fungeren meteen als gesloten voorraad en zonder op- en overslag worden de trailers direct naar verwerkers getransporteerd.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?