+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Verwerken afvalwater

Verwerken van afvalwater

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Het verwerken van afvalwater gebeurt in afvalwaterzuiveringen of vergisting of verbranding als de (organische) vervuiling erg hoog is. Orinso gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw afvalwatervraagstuk. Wij houden bovendien van een uitdaging. Onze medewerkers vinden de oplossing die bij jou past.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Verwerken van afvalwater met de juiste soort verwerker

Sterk verontreinigd afvalwater mag nooit ongezuiverd in het oppervlaktewater belanden. Het moet verwerkt worden, voordat het weer in beken en rivieren terechtkomt. Het verwerken van afvalwater gebeurt via een aerobe of anaerobe zuivering in een afvalwaterzuivering. Het kan zijn dat het afvalwater dusdanig is verontreinigd is dat verbranding de meest logische oplossing is, maar ook vergisting is zeker mogelijk wanneer de vervuiling van organische aard is. Ons bedrijf gaat voor jou op zoek naar de juiste verwerker voor het type afvalwater dat je wil laten zuiveren.

Contacteer ons als je meer wilt weten over onze diensten

Wil je je afvalwater laten verwerken met behulp van onze experts? Heb je vragen over onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op. E-mail naar info@orinso.com, bel +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Ontdek alvast enkele oplossingen voor organische reststoffen om een idee te krijgen van onze manier van werken.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?