+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Opkopen organisch afval

Opkopen van organisch afval

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Als jouw bedrijf een proces heeft waarbij organische reststoffen vrijkomen, dan hebben wij interesse in het opkopen van dat organische afval. Met onze kennis over biomassa en ongevaarlijke organische reststromen gaan wij op zoek naar de beste manier om dat afval opnieuw in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van reststoffen voor diervoeding of energieproductie.  

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Het opkopen van organisch afval door een intermediair

Als je je organisch afval laat opkopen door Orinso, dan weet je dat wij daarvoor de beste oplossing vinden. Orinso heeft zelf geen verwerkingsbedrijven waardoor wij ons in een neutrale positie bevinden. Om het biologisch afval – zowel natte, steekvaste, droge en vloeibare reststromen – te exporteren, werken we samen met logistiek partner Van der Linden.

Kom meer te weten over onze diensten

Wil je je organisch afval laten opkopen door Orinso? Of heb je vragen over onze oplossingen voor organische reststoffen? Laat het ons weten via info@orinso.com, +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Dat wij succesvol zijn in wat we doen, bewijst het volgende project alvast: Orinso kocht een grote partij olijvenresidu op om het hele jaar door uit te kunnen leveren.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?