+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Afvalexport

Afvalexport

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Afvalexport is een mogelijke oplossing als de verwerkingscapaciteit in het land van herkomst niet toereikend is of als er een betere verwaarding kan worden gerealiseerd door het afval te exporteren. Orinso kan dat volledige traject voor de klant uit handen nemen.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Meer over afvalexport

Orinso heeft een speciale trailer in zijn assortiment voor een efficiënt transport van biologische reststoffen. De trailer functioneert als gesloten voorraad. Daardoor kunnen we het biologisch afval rechtstreeks transporteren naar de verwerkers, zonder op- en overslag. Voor een van onze klanten ontwierpen we containers op maat, waardoor er geen geur ontstaat tijdens de productie van slib. Afvalexport is bovendien slechts één van de vele manieren waarop we afval kunnen verwerken. Onze medewerkers vinden op elk vraagstuk een antwoord.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over afvalexport

Heb je vragen over de werkwijze van Orinso? Ben je benieuwd naar onze afvalexportoplossingen? Of wil je meer weten over afvalververwerking voor diervoeding of energieproductie, afvalverbranding of andere verwerkingsmethodes? Neem dan contact met ons op via info@orinso.com, bel +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?