+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Afvalverbranding

Afvalverbranding

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Orinso gaat altijd op zoek naar de beste verwaarding van de afvalstof en soms is verbranding de enige logische oplossing. Als het afval niet ingezet kan worden om energie van te produceren of om het behouden van de materialen door recycling of compostering, dan is een mogelijke volgende oplossing middels afvalverbranding.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Afval verwerken via afvalverbranding

Als organische stromen niet elders verwerkt kunnen worden door bijvoorbeeld een sterke verontreiniging of de aanwezigheid van hoge concentraties zware metalen, dan zullen we die stromen aanbieden voor afvalverbranding, mits die stroom zich daartoe leent. Wij zetten onze kennis graag om in de praktijk en gaan graag aan de slag met elke specifieke situatie. Hieronder ontdek je alvast hoe je ons kan contacteren voor een eerste gesprek.  

Kom meer te weten over onze producten, oplossingen en verwerkingsmethodes

Wil je weten hoe Orinso te werk gaat? Heb je interesse in een samenwerking met ons bedrijf? Of heb je vragen over afvalverbranding? Neem dan contact met ons op via info@orinso.com, bel +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Een van onze medewerkers komt zo snel mogelijk bij je terug met een gepast antwoord op al je vragen. Twijfel niet langer en vertrouw op onze expertise.  

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?