+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Verwerking biologisch slib

Verwerking van biologisch slib

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Zoek je een manier om de verwerking van biologisch slib vlot te laten verlopen? Orinso is gespecialiseerd in biologisch slib (aeroob/anaeroob) zowel gevaarlijk als ongevaarlijk. Ons team gaat altijd op zoek naar de beste oplossing op maat van de klant.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Verwerking van biologisch slib: een kort overzicht

Tijdens de zuivering van afvalwater ontstaat er een restproduct: biologisch slib, een mengeling van een droge stof en water. Het slib kan verder verwerkt worden door het bijvoorbeeld om te zetten  middels vergisting of compostering tot energie en bodemverbeteraar. Mocht het slib té sterk verontreinigd zijn, dan is verbranding een meer logische oplossing. Orinso heeft zelf geen verwerkingsbedrijven. Dat betekent dat wij een neutrale positie hebben en altijd de beste oplossing(en) voorstellen aan onze klanten en afnemers.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten

Wij verwerken afval van zowel voedings- als productiebedrijven en dat doen wij altijd volgens de wetgeving die geldt in dat land. Wil je als bedrijf gebruikmaken van de diensten en expertise van ons bedrijf? Heb je vragen over onze manier van werken of over de verwerking van biologisch slib? Neem dan contact op met ons team. Stuur een e-mail naar info@orinso.com, bel naar het nummer +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Onze experts kijken alvast uit naar een duurzame samenwerking!

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?