+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Anaerobe vergisting

Anaerobe vergisting

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Als je biologisch afval niet geschikt is om in te zetten naar diervoeding, dan bekijken we of anaerobe vergisting mogelijk is voor energieproductie (biogas). Orinso koopt biologisch afval van productie- en voedingsbedrijven op en zoekt naar organische industriële oplossingen om deze reststoffen te hergebruiken. Als specialist in biomassa en organische ongevaarlijke reststromen is geen enkele uitdaging ons te veel.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Reststoffen via anaerobe vergisting omzetten tot biomethaan

Om methaan te produceren, onderzoeken we bij Orinso of we je biologische reststoffen via anaerobe vergisting kunnen omzetten tot biomethaan. Om dit vooraf te kunnen bepalen onderzoeken we de biogaspotentie middels het maken van analyses en labotesten. Dat doen we aan de hand van analyses en labotesten. Via die testen bestuderen we ook welke vergister ideaal is voor de verwerking van die specifieke reststroom.

Neem contact op met ons team van experts

Komen er biologische reststoffen vrij bij een proces in je bedrijf? Wil je laten onderzoeken of het organisch afval geschikt is voor veevoeding of voor energieproductie via anaerobe vergisting? Neem dan zeker contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@orinso.com, bel naar +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. We koppelen snel naar jou terug en kijken alvast uit naar een duurzame samenwerking met jouw bedrijf!

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?