+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Afvalverwerking voedingsbedrijven

Afvalverwerking voedingsbedrijven

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Orinso neemt de afvalverwerking van productie- en voedingsbedrijven op zich. Onze medewerkers zijn echte vakmensen en gaan voor al onze klanten op zoek naar de beste afnemer(s) voor hun biologische reststromen. Wij bedenken maatoplossingen voor specifieke vraagstukken.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Onze oplossingen voor de afvalverwerking van productie- en voedingsbedrijven

Wij ontwikkelden al heel wat technische oplossingen en capaciteitsoplossingen voor de afvalverwerking van verschillende productie- en voedingsbedrijven. Zo maakten we drie op maat gemaakte containers voor het transport van slib voor een bedrijf dat waterzuiveringsinstallaties bedrijft. Voor een graanmolen in Duitsland ontworpen we twee trailers met een laadworm om afvalmeelresten op te vangen. Wij kopen bovendien biologisch afval op uit diverse soorten levensmiddelenprocessen om deze te vermarkten. Denk daarbij aan reststoffen uit de landbouw of aan reststoffen van voedingsmiddelen en biodieselproductie.  

Neem contact met ons op voor een duurzame samenwerking

Wil je ook een beroep doen op de expertise van onze specialisten voor de afvalverwerking van productie- of voedingsbedrijven? Heb je interesse om je organisch afval aan ons te verkopen? Of heb je andere vragen over de werkwijze van Orinso?  Neem dan contact met ons op via info@orinso.com, bel +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Ontdek alvast onze algemene verwerkingsmethodes.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?