+31 (0) 413 34 42 19 info@orinso.com
Home » Reststoffen uit landbouw

Reststoffen uit de landbouw

Neutrale partij
Biologische afvalverwerking
Expert in biomassa

Wil je je biologische reststoffen uit de landbouw verkopen? Orinso regelt dat voor je. Wij analyseren de reststoffen grondig en stellen de volgende vragen: wat is de samenstelling? Wat is de juridische status? Met de antwoorden op die vragen gaan we op zoek naar de ideale afnemer.

Heb je interesse in een samenwerking met Orinso?

Reststoffen uit de landbouw gebruiken voor energieproductie

Orinso is een leverancier van organische reststoffen uit de landbouw. De afnemers van dat afval gebruiken de reststoffen voor de productie van biogas. De export van afval gebeurt in samenwerking met onze logistieke partner Van der Linden. Daardoor is het mogelijk om natte, steekvaste, droge en vloeibare stromen te exporteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je je reststoffen uit de landbouw verkopen aan Orinso? Of heb je vragen over onze manier van werken? Neem dan contact op met ons team. Stuur een e-mail naar info@orinso.com, bel naar +31 (0) 413 34 42 19 of vul het contactformulier in. Als expert in biomassa en alle organische ongevaarlijke reststromen helpen we je graag verder met al je vragen en kijken we uit naar een duurzame samenwerking.

Kies ook voor Orinso

Nieuwsgierig geworden welke oplossingen wij jouw bedrijf kunnen bieden?